És hora de dinar, i cadascú s’espavila com pot per omplir la panxa. No s’hi val a badar. Un seguit d’accidents, malentesos i enganys fan que fins i tot els animals més espavi­lats acabin a la panxa d’algun company de fatigues.
Dins la panxa del llop és un espectacle de paper que ens transporta als boscos, mars i deserts més inversemblants per oferir-nos un retrat de la cadena alimentària amb un toc d’humor i molta música.
Cançons originals i fetes a mida que teixeixen un relat sorprenent i divertit, il·lustrat amb teatre d’ombres, teatrins de paper i titelles de cartró.
Obriu bé els ulls i pareu les orelles!
Dins la panxa del llop és un espectacle multidisciplinari que treballa la combinació de quatre elements:
Les titelles bidimensionals de tija i els teatres de paper
L’espectacle treballa principalment amb els teatres de paper i les seves titelles bidimensionals de paper i cartró, però també utilitza altres tipus de titelles, com són les titelles d’ombres. Els teatres de paper són un segell distintiu del treball plàstic de Joan Alfred Mengual, que treballa des de l’any 2012 en les possibilitats escèniques d’aquests joguets.
Dibuix en directe realitzat pel Joan Alfred.
La música en directe i el concert narratiu
La Núria, en ocasions ajudada pel Joan Alfred, interpreta les cançons que verte­bren la història. Composades especialment per l’espectale, prenen com a base l’acordió diatònic i la veu. Recolzades també amb bases electròniques i loops creats en directe. La banda sonora inclou petits sons onomatopeics interpre­tats en directe que emfatitzen l’acció dels titelles, a la manera de la commedia dell’arte.
La gravació i projecció en directe en escena
Els teatrins, els titelles i els dibuixos són gravats mitjançant una càmera de vídeo i projectats en una pantalla al fons de l’escenari, de manera que s’amplifica la imatge i permet al públic no perdre’s cap detall de la interpretació, a la vegada que propicia un joc molt interessant entre les dues realitats, la de l’escenari i la de la pantalla.

Ubicació