WATERLOO - Concert de Santa Cecília Banda Municipal de Música de Tortosa "Tribut a ABBA" (24 de novembre de 2018). Cor: LaBinota (direcció Maria Lombarte). 

Waterloo

DANCING QUEEN - Concert de Santa Cecília Banda Municipal de Música de Tortosa "Tribut a ABBA" (24 de novembre de 2018). Cor: LaBinota (direcció Maria Lombarte)

Dancing Queen

MAMMA MIA - Concert de Santa Cecília Banda Municipal de Música de Tortosa "Tribut a ABBA" (24 de novembre de 2018). Cor: LaBinota (direcció Maria Lombarte / Solista: Laura Bel) 

Mamma Mia

THE MAGIC OF ANDREW LLOYD WEBBER (Arr. Warren Barker) Banda Municipal de Música de Tortosa. Solista: Cecília Aymí

The magic of Andrew Lloyd

GETSEMANÍ (de "Jesus Christ Superstar"), Andrew Lloyd Webber (Arr. Juanjo Grau) Banda Municipal de Música de Tortosa. Solista: Jordi Mauri.

Getsemaní

DO RE MI (de "Somriures i llàgrimes"), Richard Rodgers (Arr. Juanjo Grau) Banda Municipal de Música de Tortosa i Cor de l'Escola Arts Concert de santa Cecília 2019 (23 de novembre)

Do Re Mi

HIMNE DELS PIRATES, de "Mar i cel" - Albert Guinovart (Arr. Juanjo Grau) Banda Municipal de Música de Tortosa i Cor de l'Escola Arts Concert de santa Cecília 2019 (23 de novembre)

Himne dels pirates 

HALLELUJAH (Haendel's Messiah: A Soulful Celebration) - Banda Municipal de Música de Tortosa + Cor Flumine 3G + Sisan Grup Concert de Santa Cecília 2013 (30 de novembre)

Hallelujah

SOMEBODY TO LOVE, Freddie Mercury - Concert de Santa Cecília Banda Municipal de Música de Tortosa (18 de novembre de 2016). "Tribut a Queen" - 25 aniversari de la mort de Freddie Mercury. Cantants: Carlos de López i Míriam Membrive.

Somebody to love

ELS MISERABLES (selecció del musical) - Claude Michel Schönberg (Arr. Juanjo Grau) Banda Municipal de Música de Tortosa, Cecília Aymí i Cor de l'Escola Arts Concert de santa Cecília 2019 (23 de novembre)

Los miserables 

Més música aquí