10.30 h. Desfilada del contingent militar de cavalleria i infanteria, i bans de guerra. Recorregut: sortida de la plaça Mossèn Sol, c. de la Mercè, c. de la Rosa, pl. Agustí Querol, c. de l’Àngel, c. St. Blai, c. Teodor Gonzàlez, av. de la Generalitat, c. Dr. Vilà i pl. de l’Ajuntament.

11.30 h. Recepció i revista de les tropes per part de les autoritats amb salves d’honor. Lloc: pl. de l’Ajuntament.

12.30 h. Atac fluvial al port de Tortosa. Primer intent per conquerir la ciutat amb desembarcament i atac. . Lloc: embarcador del Mercat.

De 16.00 a 18.15 h. Campaments austriacista i borbònic, recreació de la vida civil i militar. Els dos exèrcits estan cara a cara en els moments previs al xoc. Lloc: Avançades de Sant Joan.

De 16.00 a 18.15 h. Tallers infantils i demostracions de forja, reclutament i instrucció militar. Lloc: campament de Miquelets de Catalunya, Avançades de Sant Joan.

16.30 h. Visita de les fortificacions a càrrec de l’enginyer militar. Sortida de la tenda d’oficials de Miquelets de Catalunya, Avançades de Sant Joan.

18.15 h. Primer assalt a les Avançades de Sant Joan, batalla amb unitats de cavalleria, foc d’artilleria i pirotècnia. Lloc: fossar de la segona Avançada.

19.30 h. Desfilada militar i lectures de bans de guerra. Recorregut: sortida Avançades de Sant Joan, c. St. Domènec, c. de la Mercè, pl. de la Cinta, pl. de l’Absis, c. costa de Capellans, av. Remolins i Pavelló Firal.

20.30 h. Revista de les tropes i salves d'honor. Lloc: Festast, Pavelló Firal.